DODGE CHALLENGER | 2011 | WIT

DODGE CHALLENGER | 2011 | WIT

De Challenger staat bekend als de ultieme Amerikaanse muscle car. En de grotere broer van de Chevrolet Camaro en de Mustang en toch de beste moderne interpretatie van de aloude musclecar. Gebasseerd op het onderstel van de Chrysler 300C, verbaas je je over z’n rijgedrag. Dit gevaarte van bijna 2000kg laat zich flink wegblazen en weet prima raad op het circuit. In het midden van het toerengebied hield het vermogen niet over, maar in lage of hoge toeren kreeg je heel wat kracht voor je kiezen. De besturing is ten opzichte van eerdere versies flink verbeterd: meer controle en grip en nauwkeurigere aandrijving.

De auto heeft een snelle v6 motor die 310 pk levert. Onder deze Challenger zitten prachtige 22 inch spaakvelgen. Het dubbele uitlaatsysteem maakt het geheel compleet, want er komt echt een geweldig geluid uit! Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van zwart leder en de auto is van alle gemakken voorzien. Altijd al in een echte muscle car willen rijden? Dan ben je bij de Challenger helemaal aan het goede adres!

Tarief op basis van 24u. Haal- en brengservice mogelijk. Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer. Te huur in alle regio’s.

Prijs per dag?
595,- Eerste 150 km vrij, daarna €0,75 per km
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.