DAIMLER SOVEREIGN 4.2 | 1979 | BRUIN

DAIMLER SOVEREIGN 4.2 | 1979 | BRUIN

Vervoer in stijl? Dan is dit de tourwagen die u zich kunt wensen! Een klasse apart, compleet met chauffeur. Deze in prachtstaat verkerende 4.2 liter Sovereign is uitgevoerd in een sprekende ‘Old Braun’ kleur. Een prachtige vierzitter met Right Hand Drive (RHD), en zeer luxueus uitgevoerd!

Na een moeizame start vanaf 1895 werd de Daimler Motor Company ingelijfd door de Birmingham Small Arms Co Ltd (BSA). Lange tijd werden door Daimler zeer exclusieve voertuigen voor de royal en upper class gefabriceerd. Op zoek naar uitbreiding van de productiefaciliteiten neemt Jaguar in juni 1960 het in Coventry gevestigde Daimler over van BSA. Naast de uitbreiding wordt Daimler vooral het luxueuze topmerk van Jaguar. Vele topmodellen zoals de XJ6 zijn tot Daimlers geupgraded met leer, notenhout, geribbelde grill en kofferbak-lining, deurvloerstijlen, en nog een paar extra chromen strips en randen. De meest in het oog springende wijziging op basis van de oude XJ6 is de bumperpartij met omlaaggeplaatste richtingaanwijzers. Jaguar werd hiertoe gedwongen nadat de regelgeving over de hoogte van de bumpers was veranderd.

Deze bolide is uitsluitend met chauffeur te huur! Een tarief per uur is bespreekbaar. Het aanbod geldt voor regio Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Utrecht en Friesland.

Prijs per dag?
175,-
Zelf rijden?
Met chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.