Project Description

DAF DAFFODIL 32 | WIT

Dit is onze prachtige DAF Daffodil 31, Ze is een ware schoonheid. Deze DAF Daffodil 31 is alleen inzetbaar als trouwauto en vervoert jullie naar de trouwlocatie in stijl!

De 600 (1958) was de eerste auto. Dafjes hebben een bijzondere plek in de geschiedenis. Vier wielen van Nederlandse makelij, we kunnen er niet trots genoeg op zijn. Bij de presentatie op de AutoRAI was de auto nog niet helemaal productierijp, maar toch werden er al 4000 orders geplaatst. De 31 (1963)en 32 (1965) werden ook Daffodil genoemd. In 1967, met de introductie van de 33, werd de naam Daffodil niet meer gebruikt. “In de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw was deze Daf een veel voorkomende auto op de Nederlandse wegen. Een DAF Daffodil 31 wordt steeds zeldzamer! Voor veel gezinnen en andere mensen was dit hun eerste auto. Deze is nu te huur als trouwauto! Tegenwoordig kom je een ‘Dafje’ niet zo vaak meer tegen en is het een leuke en bijzondere verschijning. Eenmaal onderweg met deze deze schitterende Daf trouwauto komen er vanzelf lachende gezichten bij zowel de inzittende als medeweggebruikers.

Stap in dit lichtblauwe model en laat je verrassen door de eenvoud! Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Te huur in elke regio, vanuit Noord-Holland, inclusief: 50 km vrij (Daarna €0,45 ct de km).

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Retro

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Noord-Holland

  • Prijs per dag: € 245,-