DAF 33 | 1974 | KANARIEGEEL

DAF 33 | 1974 | KANARIEGEEL

Dafjes hebben een bijzondere plek in de geschiedenis. Vier wielen van Nederlandse makelij, we kunnen er niet trots genoeg op zijn. En dat alles uit een machinefabriek in Eindhoven “Van Doorne’s Aanhangwagenfabriek NV”. Bij de presentatie op de AutoRAI was de auto nog niet helemaal productierijp, maar toch werden er al 4000 orders geplaatst. In 1967, met de introductie van de 33, werd de naam Daffodil niet meer gebruikt. De 33 ontstond nadat DAF de 44 en 55 had geïntroduceerd, in twee versies, de “Standaard” en de “Luxe”. Uiterlijk en technisch verschilde de 33 nauwelijks, op de single chromen strip op de neus en het kleinere kenteken na. Speciale varianten waren de pick-up- en de bestelversie.

Deze prachtige authentieke, kanariegele, DAF 33 uit 1974 heeft een kilometerstand van 51.000 kilometer. De auto is in 1988 gerestaureerd en is ooit ook eigendom geweest van de oprichter van Intertoys. Zijn favoriete kleur blijkt overduidelijk. De auto is van binnen en van buiten in vrijwel nieuwstaat. Zeer gemakkelijk te berijden door het pientere pookje: vooruit en achteruit, een rem en een gaspedaal.

Echt iets speciaals voor een bijzondere dag! Stap in en laat je verrassen door de eenvoud! Te huur in de regio’s Groningen, Friesland, Flevoland en Overijssel.

Prijs per dag?
225,-
Zelf rijden?
Zelf rijden of met chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.