CITROEN HY FOODTRUCK | 1972 | GRIJS

CITROEN HY FOODTRUCK | 1972 | GRIJS

Het begon allemaal midden jaren dertig toen de studieafdeling van Citroën ging inventariseren wat de automobiel behoefte van de middenstand was. Het eerste prototype, toen nog TUB geheten, werd in het najaar van 1937 aan de directie gepresenteerd.
Op de Parijse Salon de l’Automobile van 1947 presenteert Citroen het type H, een Camionnette met een laadvermogen van 1.200 kilo. Door de rechthoekige vorm van de carrosserie is een maximaal aantal kubieke meters beschikbaar. Aan de trottoirzijde is een schuifdeur voorzien. Aan de achterzijde is het opgedeeld in drie delen: een brede klep en twee kleine deurtjes. Deze Citroën zal bijzonder aantrekkelijk blijken voor kruideniers en slagers die hun klanten op het platteland hebben, zoals dat na de oorlog gebruikelijk is geworden. In 1954 krijgt de H voor het eerst in zijn carrière een behoorlijk aantal lampen aan de achterzijde. Een nieuwe nummerplaatverlichting, twee rode achterlichtjes, een oranje remlicht aan de linkerzijde en twee parkeerlichtjes.

Deze Foodtruck is voorzien van koelapparatuur, kooktoestellen en warmwaterbron. Ideaal voor jouw evenement! Het huurtarief is 175,- per dag, excl. haal/brengservice. Uiteraard kun je ook de catering van ons afnemen!

Prijs per dag?
175,-
Catering
kan zonder catering gehuurd worden of met catering

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.