Project Description

CHEVROLET CORVETTE C3 | ZWART

Over een ‘icoon’ gesproken! De Corvette past zeker in dit rijtje! Nostalgico biedt deze C3 bigblock aan voor jouw bruiloft, gelegenheid of evenement.

De C3 werd geïntroduceerd in het modeljaar 1968 en is geproduceerd tot en met 1982. De derde generatie Corvette is gebaseerd op de Mako Shark II concept car. De C3 coupe had als eerste Corvette uitneembare T-top dakpanelen. Het bekende Coke bottle-ontwerp was zo sterk dat het ook veertien jaar later nog eigentijds oogde, maar onderhuids waren er niet heel veel aanpassingen verricht ten opzichte van de C2. Er waren door de jaren heen vele versies leverbaar, waarvan de eerste het meest gewild zijn; ook omdat ze het wildst zijn. Vanaf 1972 liepen de vermogens sterk terug in verband met de Amerikaanse emissie-eisen en hoge olieprijzen. In totaal zijn er ruim 540.000 C3’s verkocht, mede geholpen door de ongewoon lange productieperiode. De Corvette vierde zijn 25-jarig bestaan in 1978 met een tweekleurige “Silver Anniversary Edition” en met een Indy Pace Car replica. Het was de eerste keer dat een Corvette werd gebruikt als Pace Car voor de Indianapolis 500 race.

Deze prachtige zwarte Amerikaanse bolide staat klaar voor jou! Te huur in elke regio van Nederland, vanuit Elburg vanaf 495,- . Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Zwart

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 495,-