Project Description

CADILLAC SIXTY-TWO | ROOD

De eerste Cadillac werd geproduceerd in oktober 1902. Het eerste jaar werden bijna 2500 auto’s gebouwd. Cadillac groeide in de Amerikaanse markt steeds verder. In 1948 introduceerde het merk zijn eerste model met staartvinnen, die geïnspireerd waren op de dubbele staart van de P-38 Lightning, een door Cadillac tijdens de tweede wereldoorlog geproduceerde. Cadillac groeide in de jaren ’60 uit tot een markant merk met uitgesproken staartvinnen en andere stijlatributen.

The Cadillac Series 62 werd in diverse series op te markt gebracht van 1940 tot 1964, oorspronkelijk als vervanger van de series 65. In 1959 werd de zesde generatie geintroduceerd, kenmerkend door de enorme staartvin met geintegreerde achterlichten.

Deze prachtige blikvanger is als trouwauto op jullie trouwdag te huur! Maak je huwelijk compleet en laat je rijden in deze prachtige auto! Altijd al eens in een stijlvolle icoon willen rijden? Het kan in deze prachtige Amerikaanse schoonheid. Het automodel Sixty-two is één van de meest herkenbare klassiekers uit de jaren ’60.

Te huur in regio’s Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht, Noord-Brabant en Noord-Holland. Daarbuiten bespreekbaar. Deze auto is zelf te rijden, of met chauffeur. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Klassiek, Retro

  • Kleur: Rood

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 750,-