Project Description

CADILLAC SEDAN DE VILLE | WIT

Een geweldige extravagante Cadillac, bekend om zijn imposante achterzijde. Retro vervoer in een Amerikaanse jasje. Deze klassieke, witte Cadillac is van de eerste eigenaar, een Rancher uit Texas. Deze prachtige Cadillac 1959 is helemaal gereviseerd en gerestaureerd, en verkeert in nieuwstaat. Als bruidspaar maak je met deze schitterende trouwauto de blits. Trouwen op z’n best!

De eerste Cadillac werd geproduceerd in oktober 1902 en Cadillac groeide in de Amerikaanse markt steeds verder. Rond 1950 pionierde Cadillac met de stijlelementen die de jaren vijftig kenmerkten. In 1948 introduceerde het merk zijn eerste model met staartvinnen, die geïnspireerd waren op de dubbele staart van de P-38 Lightning, een door Cadillac tijdens de tweede wereldoorlog geproduceerde. Cadillac groeide in de jaren ’60 uit tot een markant merk met uitgesproken staartvinnen en andere stijlatributen, zoals de Dagmar bumpers. Ook hierin is functie met historie verweven: de bumperbeschermers werden in stijl van een granaathouder vormgegeven.

Beschikbaar in alle regio’s vanaf maart tot en met oktober. Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 625,-