Project Description

CADILLAC SEDAN DE VILLE CLASSIC | WIT

Deze blikvanger als trouwauto maakt indruk! Je ziet, en hoort deze prachtbolide aankomen. Laat je vervoeren in deze prachtwagen, compleet met chauffeur! Zo maak je jouw bruiloft compleet!

Cadillac groeide in de Amerikaanse markt steeds verder en werd in 1908 overgenomen door William Durant, welke het groeiende luxe imperium wilde toevoegen aan General Motors, als luxe merk. Rond 1950 pionierde Cadillac met de stijlelementen die de jaren vijftig kenmerkten. In 1948 introduceerde het merk zijn eerste model met staartvinnen, die geïnspireerd waren op de dubbele staart van de P-38 Lightning, een door Cadillac tijdens de tweede wereldoorlog geproduceerde. Cadillac groeide in de jaren ’60 uit tot een markant merk met uitgesproken staartvinnen en andere stijlatributen, zoals de Dagmar bumpers. Ook hierin is functie met historie verweven: de bumperbeschermers werden in stijl van een granaathouder vormgegeven.

Beschikbaar in alle regio’s. De Cadillac wordt verhuurd vanuit regio Gelderland. De Cadillac is alleen met chauffeur te huur! Te huur in de regio Gelderland, Overijssel, Drenthe, Utrecht, Flevoland, Friesland en Groningen. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 450,-