Project Description

BMW Z4 ROADSTER ‘M’ | ZWART

Deze Z4 roadster is er eentje uit de laatste generatie vanaf maart 2019 leverbaar in Nederland. De eerste maanden heeft deze Z4 met M-pakket opties dienst mogen doen op het fabrieksterrein van BMW in Munchen. Sinds het voorjaar van 2020 is deze Z4 bij Nostalgico in de verhuurvloot opgenomen! De Z4 kwam in 2003 uit als opvolger van de Z3. In 2006 volgden een facelift en krachtiger motoren, terwijl dat jaar ook de Z4 Coupé werd geïntroduceerd. In 2010 volgde de derde generatie, en vanaf 2019 ontstond een heel nieuw model: de creatie is sportiever en strakker dan ooit! De zijkant is minder clean dan de voorgaande edities. Daarmee kregen de designers meer ruimte voor het ontwerp: meer frutsels en dingetjes.

De automatische versnellingsbak is zowel sportief als comfortabel te noemen. Samen met de sport-stand en het sportonderstel waarmee deze Z4 is uitgerust, komt jouw bochtenwerk prima tot stand! De electrische kapbediening opent in handomdraai de kap. Waar wacht je nog op? Stap in, en ga lekker een dagje toeren, rally of puzeltocht, een weekendje weg of huur onze BMW Z4 roadster voor jouw bruiloft!

Deze BMW Z4 roadster is te huur voor je bruiloft, evenement of zakelijke rally. Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! De BMW Z4 roadster M-look wordt verhuurd met als basisprijs €350 voor 24u, inclusief 200 vrije kilometers! Bij beschikbaarheid is het mogelijk deze auto al de avond voorafgaand op te halen.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Retro, Sportief

  • Kleur: Zwart

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 350,-