BMW Z4 roadster 6-cilinder | 2013 | HAVANA GRIJS

BMW Z4 roadster 6-cilinder | 2013 | HAVANA GRIJS

Dit keke sportwagentje is geliefd vanwege de breedgebekte neus, atletische vormen en gestrekte flanken. In dichte toestand oogt de Beier als een echte luxueuze Roadster-Coupé: een lange, krachtig gelijnde neus, twee stijlloze portieren en een kort, gedrongen achtersteven. Met een druk op de knop klapt het aluminium dak in, waarna de Duitser wordt omgetoverd in een chique, gedistingeerde atleet. Mooie verschijning in stijl op je trouwdag of ‘gewoon’ een weekendje weg!

Deze Z4 roadster is uitgevoerd met een pittige 2.3 liter V6 met ruim 200pk! Optimaal genieten en toch relaxed rijden met deze automaat. Een bijzondere verschijning door zeer geliefde ‘Havanna’ laklaag in combinatie met een licht witbeige nappalederen interieur ‘Design Pure White’. De 18 inch M6 velgen maken het plaatje helemaal af! Chique en toch sportief!

Met de introductie van de Z4 in 2003 bracht BMW een opzienbarend model op de weg naar een schets van Chris Bangle, ook verantwoordelijk voor de nog meer uitgesproken 7-serie. De eerste editie Z4 kenmerkte zich door rare lijnen en plooien, welk in dit model keurig zijn ‘gladgestreken’. Daarnaast is ook het rijcomfort sterk verbetert, iets wat zich gelukkig niet heeft vertaald in het sportieve karakter. Het eerste model Z4 is gebouwd tot 2009, opgevolgd door een serieus geëvolueerde Z4 met prachtige ronde lijnen.

Stap in, hijs je in de sportkuip en ervaar deze prachtroadster Z4! In de laaggeplaatste royale stoelstand zit je goed voor een middagje sturen. De cockpit borduurt voort op een chique, maar sportief leefklimaat. Het coupégevoel schuilt er nog steeds in, echt ‘genieten geblazen’!

Te huur in elke regio: Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Friesland, Flevoland en Drenthe.

Het huurtarief is voor 24u incl. 200km vrij rijden.

Prijs per dag?
225,- per 24u
Zelf rijden?
zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.