Project Description

BMW M4 | WIT

De BMW M4 is een waar icoon en met zijn unieke lijnen en prachtige voorkomen zorgt deze auto voor erg veel bekijks. Deze BMW beschikt over een 3 liter 6 in lijn Twinpower turbo motor met standaard 431 pk, door het toevoegen van een chip heeft deze M4 maar liefst 510pk! Daarnaast is de M4 uitgevoerd met het zeer gewilde Akrapovic uitlaatsysteem. Met 1 druk op de knop komt het motorgeluid helemaal tot zijn recht en is het onmogelijk om ongehoord je entree te maken! In een luttele 3,6 seconde sprint deze sportwagen naar de 100 km/u. De BMW is uitgevoerd in het wit en staat op 19 inch velgen. Onze BMW is voorzien van een zwart lederen interieur. De M4 beschikt uiteraard ook over de nodige luxe zoals climate control, xenon/led verlichting, fullmap navigatie, parkeersensoren etc.

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de BMW zonder chauffeur! Er kan dus de gehele dag zelfstandig worden gereden! Enige voorwaarde is dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Eerste 150 kilometer vrij, daarna €0,99 per kilometer.

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Zuid-Holland

  • Prijs per dag: € 750,-