Project Description

BMW 2002 | WIT

Dit prachtmodel uit ’71 is een uitblinker in zijn klasse! Een prachtverschijning met deze bolide maakt jullie dag compleet! Trouwen in een prachtige BMW trouwauto. Deze echte sportieve maar stijlvolle eyecatcher past, door zijn kleur en chroomelementen, in een veelvoud aan thema’s, van vintage tot retro. Met een buitengewoon comfortabele zit en een pittige motor vertoef je ook onderweg prima.

De BMW 02-serie is gebouwd vanaf 1966 t/m 1977. Ze was de opvolger van de legendarische “Neue Klasse” en wordt ook wel de Oer BMW genoemd. Nog steeds zie je elementen van deze 2002 terug in veel moderne BMW’s. In 1968 werd het programma uitgebreid met de komst van de 2002.
De 2002 tii kwam in 1971 op de markt. De auto was uitgevoerd met de motor uit de 2000TII en was goed voor een slordige 130 pk. Dit model werd veelal gebruikt in de racerij en Hans Stuck won er ondermeer de 24 uurs race van de Nürburgring mee in 1970. De tii werd gebouwd tot 1975 met slechts 27.500 exemplaren, waarvan er wereldwijd nog enkele honderden zijn.

Te huur in elke regio, uitsluitend met chauffeur. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 225,-