VOLKSWAGEN NEW BEETLE | 2003 | WIT

VOLKSWAGEN NEW BEETLE | 2003 | WIT

Dit is onze prachtige Volkswagen New Beetle cabrio, het is een ware schoonheid & in te zetten op verschillende manieren. Denk hierbij aan: Bruiloften, dagje/weekend weg, evenementen, bedrijfsuitjes, fotoshoots & eventuele andere reclame gerichte uitingen. Te huur in elke regio, vanuit Noord-Holland. Inclusief: 50 km vrij (Daarna €0,45 ct de km).

Deze New Beetle cabrio is een unieke trouwauto en is van alle gemakken voorzien, gaat de kap open en is het toch wat frisjes? Geen zorgen, de stoelverwarming maakt het weer aangenamer. Ook is de auto voorzien van een windscherm. De New Beetle is een automaat, die heel makkelijk te besturen is en wordt ervaren als een zeer fijne auto. Goed voorbereid zijn op dé grote dag zelf, dat vinden wij ook erg belangrijk daarom nodigen wij u graag uit voor een proefrit.

De New Beetle (Engels voor Nieuwe Kever) is een personenauto van de Duitse autofabrikant Volkswagen. Het is de opvolger van de klassieke Volkswagen Kever.
In 1994 werd het studiemodel gepresenteerd onder de naam Concept 1. In 1997 begon de productie en in 1998 werd het model officieel gepresenteerd. De grote ronde lijnen van het oorspronkelijke Kever-model zijn in dit retro-model terug te vinden. De techniek van de New Beetle is vrijwel identiek aan de Volkswagen Golf (type 4). In 2003 werd de New Beetle Cabrio geïntroduceerd. In 2006 kreeg de New Beetle een facelift. In 2011 werd de New Beetle opgevolgd door de Volkswagen Beetle.

Prijs per dag?
vanaf 185,-
Zelf rijden?
Zelf rijden of met chauffeur

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.