VOLKSWAGEN NEW BEETLE | 2015 | WIT

VOLKSWAGEN NEW BEETLE | 2015 | WIT

Dit is onze prachtige Volkswagen Beetle cabrio, het is een ware schoonheid & in te zetten op verschillende manieren. Denk hierbij aan: Bruiloften, dagje/weekend weg, evenementen, bedrijfsuitjes, fotoshoots & eventuele andere reclame gerichte uitingen. Te huur in elke regio, vanuit Noord-Holland.

Deze Beetle cabrio is een unieke trouwauto en is van alle gemakken voorzien, gaat de kap open en is het toch wat frisjes? Geen zorgen, de stoelverwarming maakt het weer aangenamer. Ook is de auto voorzien van een windscherm én een mooie hoes wat over de kap kan, zodat het er nóg strakker uit ziet voor de foto’s.

De Beetle is handgeschakeld, die heel makkelijk te besturen is en wordt ervaren als een zeer fijne auto. Goed voorbereid zijn op dé grote dag zelf, dat vinden wij ook erg belangrijk daarom nodigen wij jullie graag uit voor een proefrit en kennismaking.

Hierbij bieden wij ook de breng & haal service aan, dit is een fijne optie om voor te kiezen omdat jullie er dan geen omkijken naar hebben en volop van de dag kunnen genieten!

Wij bieden zelf ook nog diverse manieren aan om de trouwauto te decoreren, denk aan blikjes, lintjes of zijde bloemstukken.

Prijs per dag?
vanaf 225,-
Zelf rijden?
Zelf rijden of met chauffeur

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.