Project Description

AUDI S5 | WIT

Al jaren is de S-line van Audi zeer gewild onder liefhebbers die van luxe en snelheid houden. Het nieuwste model is met zijn strakke lijnen en prachtige voorkomen een auto die voor erg veel bekijks zorgt. Deze Audi beschikt over een 3,0 liter TFSI V6 motor met 410 pk en een maximum koppel van 500 Nm! Daarnaast is de S5 voorzien van een sportdifferentieel waardoor de Audi in de bochten werkelijk fenomenaal is! In slechts 4,5 seconden sprint deze sportwagen naar de 100 km/u. De auto is uitgevoerd in deep pearl white en de auto staat op 19 inch velgen. Onze Audi is voorzien van een uniek zwart lederen interieur met wit stiksel. De Audi S5 beschikt echt over alle denkbare luxe zoals bijvoorbeeld een fullmap navigatie systeem, rondomzicht camera, bots waarschuwingssysteem, adaptive cruise control, verkeersbord detectie, dode hoekspiegel etc.

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Audi zonder chauffeur! Er kan dus de gehele dag zelfstandig worden gereden! Enige voorwaarde is dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Eerste 150 kilometer vrij, daarna €0,99 per kilometer.

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Zuid-Holland

  • Prijs per dag: € 699,-