Project Description

ALFA ROMEO SPIDER | WIT

De Alfa 2000 werd voor het eerst voorgesteld op het autosalon van Turijn. De nieuwe Alfa werd in een klasse hoger geplaatst dan de Giulietta en de oudere Alfa Romeo 1900. Hij kreeg dezelfde 1975 cc DOHC viercilindermotor als de 1900, maar het vermogen werd opgedreven tot 105 pk. Gelijktijdig werd ook de Spider gelanceerd, een tweezits cabrioletversie van de sedan. De carrosserie van de Spider werd gebouwd door Carrozzeria Touring. Voor de Spider werd de motor nog verder opgedreven tot 115 pk. In 1961 werd de tweezitter wat aangepast om ook als 2+2 cabriolet door het leven te gaan.

Met deze klassieke Alfa Romeo Spider Touring 2000 uit 1962 wordt jullie bruiloft absoluut heel bijzonder! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele klassieke Alfa Romeo cabriolet. Uiteraard is het mogelijk om bruidskinderen mee te laten rijden. Prachtig trouwvervoer waarmee je zowel klassiek als sportief voor de dag komt!

De laklaag is origineel Alfa crèmewit en de auto heeft een zwarte linnen cabrioletkap. Deze prachtige 2+2 zitter is volledig gerestaureerd. Uitsluitend te huur als trouwauto en uitsluitend in de periode maart t/m oktober. Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Utrecht

  • Prijs per dag: € 425,-