Toerroute’s en aanbod onderweg

Gezellig op stap en onderweg wat te doen hebben? Stap in een klassieker of zomerse cabriolet en pak onze toerrit mee, waarmee u een onvergetelijke dag beleeft. Ontdek een prachtig stukje Veluwe onderweg en dichtbij! Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland. Met een prachtige klassieke auto van Nostalgico trekt u het land in, en volgt u een door Nostalgico ontwikkelde toerroute door Gelderland, de Hanzesteden of de prachtige IJsseldelta. Elke route kent nieuwe leuke plekjes! Afhankelijk van de tussenstops ben je 3-5u onderweg! Natje of droogje mee voor onderweg, of na afloop genieten van een diner? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier

Standaard ochtend of middagprogramma:

ontvangst en uitleg auto | locatie Elburg

3-5 uurtjes | lekker toeren!

na afloop | auto inleveren en avondprogramma

Beschikbare klassiekers:

  1. classic Mini Cooper White (2-3 personen) 
  2. classic Mini Leyland 850 Sport (2-3 personen)
  3. classic Fiat 500 met open dakje (2-4 personen) 
  4. BMW Z4 roadster 6-cilinder cabriolet (2 personen)
  5. Triumph Spitfire cabriolet (2 personen)
  6. Citroen Mehari (4-5 personen)
  7. Citroen 2CV lelijke eend (3-4 personen)

Kosten:

Vanaf 125 EURO per voertuig per dagdeel. Vraag naar een prijsopgave via ons contactformulier

 

Hanzestedenroute

Deze route van 120km voert u door en langs enkele Hanzesteden zoals Kampen, Hattem, Deventer en Zwolle. Het Hanzeverbond ontstond in de 14de eeuw uit de samenwerking tussen een aantal Noord-duitse kooplieden. De sfeer hiervan is nog steeds te proeven in de stadscentra en de routes langs de IJssel. Al slingerend komt u het IJsselfront van Hanzestad Kampen tegen. Onderweg naar Deventer doet u de stadjes Veessen en Marle aan. In Deventer is het van oudsher al goed vertoeven. Een prachtige locatie om de auto achter te laten, de benen te strekken en dit historisch plekje te bezoeken. Het is de zeker moeite waard om de binnenstad van de zeven historische Hanzesteden te bezoeken, elke stad heeft zijn eigen sfeer en charme. Pak een terrasje en geniet van een historisch decor, compleet met een Nostalgische klassieker of sportieve cabrio van Nostalgico!


IJsseldeltaroute

Toerend en puzzelend door Neerlands trots: de vele polders rondom het IJssellandschap. Deze route van 115 km voert u langs de prachtige IJsseldelta. Het startpunt en eindpunt is in de Hanzestad Elburg of Kampen welke u aan het eind van de route bezoekt. Als eerste doet u de Hanzestad Kampen aan, en vanuit daar het achterland en de polders. Bij deze route spelen de uiterwaarden van de IJssel een belangrijke rol. Hieruit zijn in de loop der tijd vele polders ontstaan. Sturend in een klassieker van Nostalgico geniet je van de prachtige omgeving en maak je kennis met vele lokale initiatieven en biologische boeren en tuinderijen. Van tijd tot tijd heeft u ruimte om de benen te strekken, naast de afwisseling van natuur, cultuur en omgeving!


Veluweroute

Deze route van 90km voert u door de bosrijke omgeving van de Veluwe en het achterland. Ervaar de schoonheid van natuur in het wisselende landschap van bossen, heide, graslanden en dorpjes. Natuur en dieren, prachtig gemengd in kleurrijke plaatjes. Van kerkdorpen tot landgoederen, vele unieke plekjes van Neerlands trots. Van tijd tot tijd ruimte om de benen te strekken, naast de afwisseling van natuur, cultuur en omgeving. De route loopt langs vele historische plekken zoals Garderen, Vierhouterbos, Epe, Gortel. Unieke, oer-Hollands plekjes waar rust de boventoon voert en het woord “stress” niet voorkomt! Het bewijs dat het ‘goed toeven’ is op de Veluwe!


Kampereilandroute

Deze route van bijna 100 km voert u langs de prachtige polderlandschappen rond Kampen en de IJsseldelta Mastenbroek. Het Kampereiland is het deltagebied van de IJssel. Tot de late Middeleeuwen bestond de delta uit tenminste zes eilanden, aangeslibd door de IJssel. Het grondgebied van Kampen is door de aanslibbing door de eeuwen heen flink uitgebreid. Het Kampereiland vormt daarvan het grootste deel. Ingesloten tussen de IJssel, het Ganzendiep en de Goot, was het alleen per veerpont of roeiboot bereikbaar. Na de aanleg van de Noordoostpolder kwamen er vaste oeververbindingen bij Kampen en bij Ramspol. Sturend in een klassieker van Nostalgico.nl geniet u van de prachtige omgeving. Als eerste doet u de Hanzestad Kampen aan, en vanuit daar het achterland en de polders.