Arrangement ‘Teuten & Toeren’

Teuten en Toeren

Ontdek een prachtig stukje Veluwe onderweg en dichtbij! Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland. Of kies juist voor de charme van de Hanzesteden rondom Zwolle, Deventer, Kampen en Elburg!

Met een prachtige klassieker, cabriolet of sportwagen van Nostalgico trek je het land in, en volg je een door Nostalgico.nl ontwikkelde toerroute. Nadat je gestart bent bij Nostalgico (Elburg)  krijg je een leuke tussenstop voor je kiezen bij Theeschenkerij Boerengoed. Een warm en vriendelijk onthaal met Koffie, Thee en gebak! 

Klaar? Na deze tussenstop neem je een goed gevulde Picknickmand mee  en tuffen maar!

Het arrangement is inclusief: 2 personen picknick en koffie of thee en gebak, toerroute, en autohuur van 10.00u t/m 16.00u. Voor vertrek onderteken je een huurovereenkomst. Je tankt zelf het voertuig bij terugkomst weer af. Informeer altijd even via info@nostalgico.nl naar de actuele beschikbaarheid. Annuleren kan tot 24u voorafgaand aan de huurdag per email.

ROUTE'S

  1. Hanzestedenroute (120km) culturele route over de uiterwaarden van de IJssel en de bypass naast de dijken. Onderweg doe je Hanzestad Hattem, Deventer, Zwolle, Kampen en Elburg aan. 
  2. IJsseldeltaroute (110km) verken de groene weilanden, polders en uiterwaarden en geniet van het uitzicht!
  3. Veluweroute (90km) afwisseling in het veluwse landschap. Verken de bekende Veluwse dorpjes en laat je verrassen door het afwisselende landschap tussen de bossen, heide en weilanden.

STANDAARD ARRANGEMENT €150,00  

Bij het standaard arrangement kun je de volgende klassiekers of cabriolets kiezen:

Mini Cooper cabriolet 2012 BLAUW

Fiat 600 1968 BLAUW

MG B roadster cabriolet 1975 WIT

Mazda MX-5 cabriolet 1996 ORANJE 

 
PLUS ARRANGEMENT €300,00  
 
Bij het plus-arrangement kun je een keuze maken uit de volgende voertuigen:

Ford Mustang V8 coupe 1966 BLAUW

Ford Mustang 6-cil 1967 WIT

Porsche 911 SC Cabriolet 1983 WIT

Porsche 718 Boxter Cabriolet 2015 GRIJS 

 

Een volledig verzorgde lunch door Theeschenkerij Boerengoed. Voordat je op pad gaat drink je een kopje thee met wat lekkers in de Theeschenkerij. Klaar? Picknickmand achterin en tuffen maar!