Drive en Shoot

Nostalgico werkt samen met een gelicenseerde, professionele videograaf, compleet met Drone. Dat staat garant voor unieke beelden en is een echte aanvulling voor jullie trouwdag! Geef je bruiloft, event of belevenis nog meer inhoud door onze unieke filmservice!

Je kunt onze filmservice gerust naar eigen believen afstemmen. Ontdek een prachtige aanvulling op jullie styled photoshoot met ons unieke filmaanbod! Of bedenk samen met ons juist iets heel speciaals om jullie ‘save the date’ aan te kondigen met een uniek filmpje!

Maak jullie trouwdag compleet met een filmtrailer die Nostalgico samen met jullie van te voren opneemt! Ideaal om vooraf of later op social media te delen, zoals Facebook of Instagram.

Arrangement 1: Weddingtrailer (2 minuten)
Maak een ludiek filmpje als ‘save the date’ of ‘sneak preview’ van jullie locatie, trouwauto of trouwthema! Gebruik de gelegenheid om met de trouwauto alvast een dagdeel op tour te gaan. De trailer, opgenomen voorafgaand aan jullie trouwdag, kun je gebruiken om gasten uit te nodigen, te laten zien op jullie dag zelf, of als linkje voor alle gasten!

Arrangement 2: After party
Maak een ludiek filmpje om samen na te genieten van jullie huwelijksdag! Gebruik onze filmservice en geniet nog even na. Bedank je gasten voor hun komst met een dankvideo waarin jullie bijvoorbeeld nog 1 keer kunnen laten zien hoe prachtig jullie er uit zagen in trouwkledij.

Aanbod: Nostalgico bied je een 2u photoshoot met drone of sneak preview/intro video. Je ontvangt een compleet bewerkte videotrailer van 2 minuten, eventueel aangevuld met digitaal fotomateriaal.
Andere varianten: zoals filmen op jullie trouwdag zelf, zijn bespreekbaar. Een en ander hangt af van de beschikbaarheid en haalbaarheid als het gaat om autokeuze, tijdstippen en locatie (vooral ook bij inzet van de Drone).

Arrangement 3: Business Event
Kom goed voor de dag op je business rally of tourrit en laat shots van je maken terwijl je in actie bent. Je ontvangt een maatwerk aanbod van onze foto- en filmteam en autohuur op dezelfde dag.

Neem voor je wensen en onze prijsopgave contact op met Nostalgico via het contactformulier

Maak jullie trouwdag compleet met een filmtrailer die Nostalgico samen met jullie van te voren opneemt! Ideaal om vooraf of later op social media te delen, zoals Facebook of Instagram!