Arrangementen en routes

GEZELLIG OP STAP

TEUTEN EN TOEREN

Een volledig verzorgde lunch door Theeschenkerij Boerengoed. Voordat je op pad gaat drink je een kopje thee met wat lekkers in de Theeschenkerij. Klaar? Picknickmand achterin en tuffen maar!

EEN LEUKE ROUTE RIJDEN

RIJD ÉÉN VAN ONZE ROUTES

OVER ECHT BELANGRIJKE ZAKEN

MANNENZAKEN

Auto's en bier. Samen met de Bierbaas organiseert Nostalgico arrangementen waarbij je 's middags gaat rijden in een klassieker, cabrio of muscle car. Daarna staat er een heerlijke bierproeverij, inclusief diner of hapjes op je te wachten. Waar wacht je nog op?

SAMEN MET HENDRICK & DE STOMME VAN CAMPEN

HIGH BEER & RIDE

Een volledig verzorgd 3-gangen diner bij Hendrick voorzien van passende bier- en wijnsuggesties van de Stomme van Campen! Maar eerst: op pad met Nostalgico! Maak kennis met lokale producten uit de Polder en neem een kijkje in de keuken!

MAAK JE TROUWDAG COMPLEET

Maak je trouwdag compleet met een bloemenslinger, een Vespa scooter of een heuse drone-videograaf. 

Autoslinger

Bloemen op je trouwauto, maar dan lekker anders! Perfecte combinatie van stijl en design met een knipoog:)Deze blikvanger op de motorkap doet het klassiekertje van Nostalgico nog meer goed!

Italian wedding

Vintage en reto hand-in-hand op jouw trouwdag. Maak je dag tot een hilarisch succes met een Fiat 500 en twee Vespa Primavera - Sprint scooters!

Drive and shoot

Maak jullie trouwdag compleet met een filmtrailer die Nostalgico samen met jullie van te voren opneemt! Ideaal om vooraf of later op social media te delen, zoals Facebook of Instagram!